Diensten

Onze diensten: optimaal afgestemd op de behoefte van onze leden

De banden met onze leden zijn hecht en nauw. Dat blijkt wel uit de samenwerking op het gebied van ontwikkelen en testen. Door het technische- en functionele deel van Campus Solutions te scheiden, zijn we samen met de ROC’s in staat om techniek optimaal af te stemmen op de functionele behoeften van onze leden.

Zo zijn we in staat om razendsnel en met een hoge mate van kwaliteit bugs op te lossen, verbeteringen aan te brengen of zelfs complete nieuwe modules te ontwikkelen.

Synergie in optima forma!

Ontwikkeling

Grote, nieuwe, aanvullende of verbeterde functionaliteit wordt projectmatig aangepakt. Omdat het uiteindelijk niet om de techniek maar om de functionaliteit gaat worden projecten meestal geleid door de leden. Voor het leveren van de juiste- en constante kwaliteit gebruiken wij onze eigen bouwstandaarden, ontwikkelomgevingen en teststraten. Het zogenaamde OTAP (Ontwikkel, Test, Acceptatie en Productie) model wordt strikt nageleefd bij iedere release. Alle werkzaamheden worden vastgelegd in onze zelf ontwikkelde bevindingenmodule waarmee te allen tijde voor iedereen inzichtelijk is wat de status en historie is van iedere opdracht..

Beheer

Om een zeer hoge beschikbaarheid, continuïteit en optimale performance te kunnen bieden wordt Campus Solutions gehost bij een professionele hostingprovider: MCX. Een samenwerkingspartner met veel ervaring op dit gebied. De gebruikers van Campus Solutions kunnen bij ons terecht voor vragen, incidenten, problemen en kleine wijzigingen. Een team van professionele specialisten staat klaar om onze klant zo snel mogelijk verder te helpen. Voor een diploma wat niet uit het systeem komt rollen laten wij direct alle werkzaamheden vallen, zo gaat dat.

v

Advies

Onze oorsprong ligt in het onderwijs. Al onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het onderwijs en zijn zeer goed in staat om specialisten op het gebied van onderwijsprocessen te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om wetgeving, techniek, onderwijs, beveiliging of functionaliteit, wij creëren altijd de juiste balans bij ons advies.

Het Flexuz template: perfecte match voor de nederlandse onderwijssituatie

Sinds 2008 wordt er door ons dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling van een template voor de Nederlandse onderwijsmarkt die als extra laag over Campus Solutions heen is gelegd. Om de kosten en beheersbaarheid onder controle te houden gaan wij in eerste instantie uit van de basisfunctionaliteit van Campus Solutions.

Maar daar waar de basis functionaliteit van Campus Solutions onvolledig de behoefte van het Middelbaar Beroepsonderwijs dekt, ontwikkeld Flexuz in nauwe samenwerking met de aangesloten leden maatwerk om zodoende naadloos op de bedrijfsprocessen  aan te sluiten.

Wilt u weten wat Flexuz voor uw organisatie kan betekenen?

Flexuz is er primair voor haar leden. Op dit moment zijn vier ROC's lid van de coöperatieve vereniging. De vereniging heeft samenwerking hoog in het vaandel staan waardoor ontwikkelingen binnen de Nederlandse onderwijsmarkt snel en efficiënt opgenomen worden in het studenten informatie systeem.

Neem nu contact op

De samenwerking met Flexuz verloopt prettig. Door Flexuz zijn we nu ook in contact met functioneel beheerders van andere ROC’s en maken gebruik van elkaars best practices. De afstand tussen functioneel en technisch beheer is klein, wat het resultaat ten goede komt.

Marjan Vos

Adviseur , Noorderpoort